Adres:
Vareseweg 141, 3047AT Rotterdam

Openingstijden:
Ma-Vrij: 08:00 – 17:00

Beveiliging

Regelmaat Elektrotechniek levert en monteert uw alarminstallatie en deurcommunicatie. De systemen worden afgestemd op uw wensen en leef- of werkomstandigheden. Hierdoor is ieder alarmsysteem uniek, gebruiksvriendelijk en effectief. Door de installatie van de juiste detectie- en communicatiemiddelen, passen we het eindresultaat aan op het risico op inbraak dat u loopt met uw huis of bedrijf.

Intercom en videophone

Met gebruik van apparatuur voor deurcommunicatie screent u eenvoudig uw bezoekers en bedient u de toegangsdeur op afstand. Er bestaan vele soorten, van een enkele verbinding tot complexe systemen voor woontorens en collectieve bedrijfsruimtes.
U kiest uit een intercom (alleen geluid) of videosystemen (videophone) met een of meer camera’s en kunt het systeem zelfs koppelen aan uw mobiele telefoon.

Camera

Van eenvoudige plug and play systemen, tot professionele camerabewaking, opname mogelijkheden op harddisk 24 uur per dag, meerdere camera’s tegelijk weergeven en opnemen, in zwart-wit of kleur,binnen- en buitencamera’s, op afstand inbellen en inkijken op uw camerasysteem, koppeling van uw camerabeveiligingssysteem in het kantoornetwerk. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.
Met onze toepassingen verhoogt u de veiligheid van uzelf, uw medewerkers en uw relaties in en om het gebouw. Camera-observatie en bewakingssystemen spelen een steeds grotere rol in het beveiligen van o.a. winkels, kantoren, horecabedrijven, supermarkten, en buitenterreinen

Een partner om samen mee te bouwen!

Contact gegevens

Adres:
Vareseweg 141
3047AT Rotterdam

Email:
info@regelmaatelektrotechniek.nl

Telefoonnummer:
010 720 1261

Ervaren elektriciens en installateurs

Garanties op product en dienst

Energiebesparing en duurzaamheid

Hartverwarmende prijzen